miercuri, 17 martie 2010

Reteaua Curry

Aceasta retea este diagonala cu orientare nord-est/sud-vest si nord-vest/sud-est si este usor de identificat odata ce a fost descoperita reteaua Hartmann (H). Razele sale poarta o mare cantitate de energie. Verigile sale sunt insa mai mici decat cele ale retelei H si au dimensiuni neregulate. In cazul incrucisarilor liniilor de forta care se formeaza, spatiul rezultat devine nociv pentru cei care locuiesc in el.Suprapunerea unei intersectii din reteaua H peste o intersectie de pe Curry devine extrem de periculoasa pentru biosul uman.Iradierea telurica se produce atat pe plan vertical, cat si la o distenta paralela cu solul la o inaltime cuprinsa intre 40 si 70 cm fata de el. Problema intervine atunci cand se produce un dezechilibru intre radiatiile cosmice si undele telurice create artificial (de om). Habitatul care se afla in aceste incrucisari de radiatii afecteaza nivelul vital, constatandu-se efecte precum agitatie, lipsa odihnei si declansarea unui spectru de boli cronice.
Detectarea acestor retele se face cu ajutorul lobului-antena inventat de Hartmann sau cu pendulul. Cartografierea zonei geopatogene incepe prin gasirea cu ajutorul unei busole a nordului magnetic. O bagheta pusa po sol va servi drept reper. Antena se manipiuleaza de la nivelul plexului solar, se porneste apoi cu pasi egali, intr-un ritm lent spre nordul indicat de bagheta. Cand lobul-antena va intersecta verticala unei emisii de radiatie, va pivota spre stanga sau dreapta, dupa caz. Perpedndicular pe antena sa va localiza limita verigii retelei telurice. Mergand pana la marginile terenului, se va marca de fiecare data radiatia intalnita. Strabatand traseul in sens invers, se poate constata ca antena pivoteaza ianintea liniei descoperita anterior. In principiu grosimea verigii sau a peretelui retelei va fi de aprox. 21 cm. Pentru a finaliza impartirea terenului se va reface acelasi procedeu in sensul est/vest si vest/est. Efectele undelor negative trebuie studiate inainte de a demera constructia casei, insa daca se intervine intr-un spatiu deja construit, aceste unde nocive pot fi neutralizate sau deviate. Mijloacele sunt mai intotdeauna simple si usor de aplicat. Guy Tison a scos in evidenta fenomenul semineurilor cosmotelurice.
Schimburile permanete de energii dintre pamant si cer creaza miscari alternative ascendente si descendente. Acestea se produc intr-un fel de cilindru cu aspect de semineu cu un diametru variind de la 50 cm la mai multi metri.Unda descendenta este benefica pentru fiinta care-o starbate, insa cea ascendenta afecteaza fiintele din proximitate, prin diminuarea vitalitatii si descarcare energetica.