vineri, 19 februarie 2010

Alegerea terenului


In alegerea unui teren pe care urmeaza sa fie construita o locuinta trebuie sa se tina cont de:
a) amplasare
b) forma
Forma ideala a terenului este patrata sau dreptunghiulara. Patratul simbolizeaza pamantul stabil si solid. Terenurile in forme de triunghi nu sunt apte pentru construit, caci ele simbolizeaza focul. Ideal ar fi ca terenul sa fie amplasat pe o suprafata plana sau usor in panta, cu o panorama frumoasa si scaldat in razele soarelui. Pozitia terenului este influentata de vecinanati: autostrazi, intersectii, semafoare precum si de expunerea lui la intemperiile naturale. Este foarte importanta studierea istoricului unui teren inainte de a fi achizitionat.

Realizam usor la ce riscuri ne supunem cumparand pentru locuinta un loc care a servit depozitarii deseurilor, gunoaielor sau daca au fost ingropate reziduri industriale toxice. Apoi, necesara este si analizarea vecinatatilor, a vegetatiei din zona, a structurii copacilor, a liniilor electrice si a canalizarilor subterane. In alegerea unui teren, specialistii recomanda studierea sensibilitatii la radiatii. Tot ceea ce exista emana radiatii. Pamantul este acoperit de un scut electro-magnetic asemeni omului si este evident ca se produc interferente. Rad in latina inseamna radiatie, iar estezie, in greaca se traduce prin sensibiliate. Disciplina care se ocupa de interfernete se numeste, asadar Radiestezie.
Aceasta sensibilitate la radiatii poate fi gustativa, olfactiva, sonora sau kinestezica. Iata lista prioritatilor unei analize radiestezice a terenului in cauza:
1. istoricul
2. cursuri de apa subterane
3. falii geologice
4. cavitati astupate

5. retele geomagnetice (Hartmann, Cury)

6. starea vibratiilor si a energiilor
7. punctele de energie slabe sau puternice.
8. vatra telurica