sâmbătă, 20 februarie 2010

Istoricul terenului si al casei

Cunoasterea trecutului unui spatiu este absolut necesara in diagnosticarea schimbului energetic. Undele negative raman si pot fi resimtite in locurile unde s-au petrecut evenimente tragice. Vorbim despre celebrul efect Poltergeist. Greu detectabile sau cuantificabile prin metode stiintifice zonele unde s-au purtat lupte armate, locurile crimei, regiuni unde sunt ingropate cadavre, cimitire sau cele in care au fost depozitate deseuri toxice influenteaza considerabil biosul.

De exemplu, daca se opteaza pentru construirea unei locuinte pe un teren sub care se afla morminte, trebuie stiut ca locul pastreaza memoria bolilor celor inhumati, evident acelasi lucru se intampla si in cazul unor vecinatati precum spitale de boli contagioase, sanatorii, lagare de concentrare, puscarii etc. Investigatiile legate de stabilirea terenului si a locuintei incep cu mediul inconjurator. De exemplu, romanii, cand doreau sa-si instaleze o tabara pentru un termen mai lung, trimteau niste oi sa pasca pe terenul vizat, apoi, peste un timp verificau starea se sanatate a turmei.

Astazi, acest demers poate parea aberant, dar se pot face anchete printre vecini si mai ales la primariile care detin arhive ale terenului respectiv. Daca solul este prea bogat in calcar cei care vor locui deasupra lui vor fi expusi riscului de a face calculi renali sau la vezica biliara. O atentie deosebita asupra vegetatiei ne poate ajuta in alegerea unui loc. Plantele cresc armonios doar in zone benefice. Tufisurie, tuia prefera campurile magnetice pozitive. Feriga se dezvolta in campuri electrice nule. Daca structura si forma copacilor din zona este deformata, daca sunt invadati de paraziti tradeaza semnele unui loc cu energii malefice. Daca in gardul viu, se observa locuri unde plantele sufera sau nu cresc este posibil ca subsolul sa gazduiasac retele telurice, falii.

Fauna si flora ofera indicii interesnate. Pamanturile bogate in musuroaie de furnici tradeaza un mediu negativ pentru om. Ratele, gainile si cainii prospera in medii pozitive pentru om, pisica se hraneste cu energiile negative. Exersati-va vederea periferica si dezvoltati-va atentia pentru detalii si veti fi capabili sa alegeti cel mai bun loc pentru teren si casa.